Onze partners

8 november 2021

Onze partners

Q

Zonder goede partners zou de bouw van de Quadra niet mogelijk zijn. Graag stellen wij hieronder de bedrijven waarmee we samenwerken voor:

Olivier van Meer Design
https://www.oliviervanmeer.com/
Quadra: 3D-scan & tekeningen

Het OVM-kantoor is sinds 1985 betrokken bij de bouw, verbouwing en refit van meer dan 600 projecten, waaronder zowel privéjachten als professionele schepen.
OVM ontwikkelt uitgebreide, bouwklare zeil- en motorontwerpen en concepten, altijd op zoek naar authentieke en uitgebalanceerde lijnen.

SRF Shipbuilding
https://scheepsreparatiefriesland.nl/
Quadra: scheepsbouw

SRF is in 1975 gestart in Leeuwarden. Inmiddels is dit bedrijf, onder leiding van Lex Tichelaar en vier vennoten, uitgegroeid tot een scheepswerf van 16.500 m2 met uitgebreide faciliteiten voor scheepsbouw, refit en reparatie, gevestigd in de havenstad Harlingen.
Van oudsher is SRF marktleider in de chartervaart, maar in de loop der jaren is de expertise uitgebreid naar het klassieke segment, zeil- en motorchartersegment en woonschepen.

Ward & McKenzie
http://www.wardmckenzie.nl/
Quadra: MCA keuringen & certificering

Ward & McKenzie NL in Loosdrecht is een onafhankelijke en internationaal werkende jachtexpert. De partner als het gaat om de aankoop, nieuwbouw of reparatie van jachten tot 24 meter. Daarnaast is Ward & McKenzie NL door de MCA erkend en gecertificeerd om de eisen te controleren en een certificaat af te geven voor alle vaargebieden en toepassingen voor jachten tot 24 meter l.o.a.

Lodewijk Meeter Scheepsbetimmeringen
https://www.lodewijkmeeter.nl/
Quadra: Interieurbetimmering

Lodewijk Meeter Scheepsbetimmeringen staat voor kwaliteit, met oog voor een hedendaags karakter en stijl.
Naast complete exterieurs/interieurs en restauraties/reparaties van schepen verzorgt Lodewijk Meeter Scheepsbetimmeringen ook totaalpakketten van onder andere lemsteraken, luxe motors, jachten en sloepen.​

Deel dit nieuwsbericht over de Quadra met je geinteresseerde vrienden:

Meer Tell tales